Oldal frissítése

DOMO DO441BL

4,6 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO441BL

 

Az erőteljes  Domo asztali turmixgép nagyban leegyszerűsíti kedvenc ételeid készítését, így nagy segítséget jelent a  konyhában . A motor teljesítménye elegendő az egyszerű keveréshez és a jég aprításához. Gyorsan és egyszerűen készíthetsz leveseket, szószokat, önteteket, zöldség-gyümölcs koktélokat, akár még kozmetikai termékeket is. Sokoldalúságát kétségtelenül szeretni fogod.

A műanyag turmixkehely ABS anyagból készült, amely nagymértékben ellenáll az alacsony vagy magas hőmérsékletnek és a vegyi anyagoknak,  valamint rendkívül ütésálló.  A keverőlapát és a tartály kivehető,  ami karbantartásukat nagyban megkönnyíti . A készülék  két sebesség- fokozattal (19000 és 22000 fordulat / perc.) használható. A "Pulse" üzemmód a finom és puha élelmiszerek aprítására alkalmas.

Legfőbb jellemzők:

  • Cserélhető 1.5l-es tartályok 
  • 2 sebesség-fokozat (19 000 és 22 000 fordulat / perc.)
  • A  jég aprításához is alkalmas
  • Letekerhető mérőedénnyel (30 ml)
  • Kivehető penge
  • Kábeltartó
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Alkalmas Jégtörésre
Kód:  DOMMS001
Termékszám:  DO441BL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20