Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DOMO DO42325PC

4,7 34 értékelés
Szuper ár
72 490 Ft

DOMO DO42325PC

Kompótok, lekvárok, bébiételek… Újra divatba jött a házi befőttek készítése. Ennek a módszernek köszönhetően egész évben frissen tarthatjuk ételeinket. Felejtsük el azonban a régi, elavult módszereket. A DOMO teljesen automatizált modelljével gond nélkül rakhatja el befőttjeit télire, akár kezdőként is.
A DOMO elektromos befőző edény egy olyan segédeszköz, amely egyetlen konyhából sem hiányozhat. A legbonyolultabb folyamatokat is megkönnyíti. Így nem kell minden alkalommal főznie, elég, ha a kamrából előveszi a befőttet. Ráadásul a kompótok mellett pörköltek, mártások és egyéb kiegészítők befőzéséhez is kiváló. Különösen akkor, ha több embert hív meg magához.

A 27 literes rozsdamentes acél edény a 29 x 35 centiméteres belső méretével elegendő helyet biztosít akár 14-18 befőttes üveg (3/4 literes) befőzéséhez. Az üvegeket egyszerűen a készülék alján található műanyag rácsra kell helyezni.

Az időzítő 1-120 perc között bármilyen értékre beállítható. Sőt, akár folyamatos üzemelésre is. A kívánt hőmérséklet elérésekor az elektromos befőző egy hangjelzést ad. A termosztát természetesen csak 30° C és forráspont közötti működést engedélyez. A beállított hőmérsékletet pedig automatikusan megtartja.

Az elektromos befőző nagy újítása a leeresztő cső, amely lehetővé teszi, hogy a készüléket forró italok elkészítéséhez használja. Nagyobb családi összejövetelek és bulik esetén különösen jól jöhet kávé vagy tea forralásához. Húsételek elkészítésénél a leeresztő csövet érdemes a mellékelt levehető dugóval betömni.

Minden olyan információ, amelyre szakácsként szükséged lehet, könnyedén leolvasható az edény LCD kijelzőjéről. Ilyen például az aktuális hőmérséklet, a forrás ideje és a vízszint. A főzés, illetve a befőzés biztonságáról a termék túlhevülés elleni védelme gondoskodik.

 

 

Legfőbb előnyei

  • Kapacitás: 14-18 befőttes üveg (3/4 literes)
  • Időzítő funkció: 1-120 perc
  • Állítható termosztát: 30-100° C
  • Univerzális használat
  • LCD kijelzővel
  • Hangjelzés
  • Grillezővel
  • Rejtett fűtőelem

 

 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Típus Befőző edény

Űrtartalom

Űrtartalom 27 l

Funkciók

Funkciók Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző, Hőmérséklet szabályozás
Kiegészítők Fedő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Lábas anyaga Rozsdamentes acél
Űrtartalom 27 l
Kód:  DOMZAV04
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DO42325PC

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10