Oldal frissítése

DOMO DO337IP

4,0 1 értékelés
23 390 Ft

DOMO DO337IP

Könnyen hordozható indukciós tűzhely egy főzőlappal a kerámia főzőlap alatt. A közvetlenül a kerámia főzőlapba integrált érintésvezérlővel 200 W-tól 2000 W-ig terjedő teljesítményszinteket állíthat be, és 60 és 240 °C közötti hőmérsékletet ellenőrizhet. A beállított értékek egyértelműen megjelennek a beépített LED-kijelzőn. Az indukciós főzőlap felismeri a megfelelő főzőedényeket, és kikapcsolja magát, ha más főzőedényt használ. A főzőlap az edények kivétele vagy a beállított főzési idő letelte után ki is kapcsolhatja magát, és lehűlhet.

Paraméterek

Főzőlap típusa

Főzőlap típusa Indukciós

Tulajdonságok

Eenergiafogyasztás 2 000 W
Tányérok száma 1 db
Tányér átmérője 18 cm
Kábel hosszúsága 1,48 m
Programok száma 1
Tömeg 1,92 kg
Funkciók Termosztát, Túlmelegedés elleni védelem, Gyors melegítés, Automatikus kikapcsolás, Csúszásgátló talpak, Gyerekzár, Automatikus edényfelismerés, Időzítő, Érintéses vezérlés

Méret

Mélység 34 cm
Szélesség 27 cm
Magasság 6,5 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  DOMVA105
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DO337IP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20