Oldal frissítése

DOMO DO265HD

1,0 1 értékelés
29 690 Ft

DOMO DO265HD

Túlságosan száraz a levegő a otthonodban és ezért nehezen kapsz levegőt? Ezen DOMO párásító segít megoldani ezt a gondodat. 500 ml/óra párásítási teljesítményének hála néhány percen belül könnyebben fogsz lélegezni. Maximálisan 100 -es helyiségekbe alkalmas. 5 l-es víztartálya hosszan tartó párásítást garantál, ennélfogva nem kell gyakran feltöltened. Az ultrahangos technológia hatalmas előnye az alacsony energiafogyasztás, a nagy teljesítmény és a rendkívül csendes működés. Időzítővel ugyancsak rendelkezik, amellyel beállíthatod, hogy mikor üzemeljen a párásító. A párakibocsátási szintet beállíthatod a követelményeid szerint. Mérete: 30 × 21,2 × 21,2 mm (magasság × szélesség × mélység).

Párásító DOMO DO265HD Képernyő
Párásító DOMO DO265HD Jellemzők/technológia

DOMO DO265HD párásító fő tulajdonságai

  • Optimálisan párásítja a levegőt a szobában
  • Ezen DOMO párásító készülék zajszintje 50 dB
  • Párásítási teljesítménye: 500 ml/óra
  • Max. 100 m²-es helyiségekbe javasolt
  • A háttérvilágítás kellemes atmoszférát teremt
  • Az elsőrangú DOMO párásító gép méretei 30 × 21,2 × 21,2 mm (magasság × szélesség × mélység)

A praktikus DOMO DO265HD párologtató gép néhány perc alatt párásítja a levegőt

Eme DOMO párásító készüléket nagyon gyorsan megkedveled a funkciói miatt. Ezzel a modellel az aromaterápiát is élvezheted. Csak csepegtess néhány csepp illóolajat a víztartályba. A háttérvilágítás kellemes atmoszférát teremt a szobádban. Allergiában szenvedsz és nehezen veszed a levegőt? Ezen DOMO párásító használatával könnyebb lesz a lélegzés. A csendes funkcionálásnak köszönhetően alvás során sem fog zavarni.

Párásító DOMO DO265HD Jellemzők/technológia

Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 100 m2
Mobilalkalmazás Nem
Teljesítményfelvétel 120 W
Víztartály kapacitása 5 l
Zajszint 50 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Időzítő, Állítható párakibocsátás, Háttérvilágítás, Automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), Aromaterápia (illóolajokhoz), Előmelegítés, Érintéses vezérlés, Allergiásoknak, Csendes működés, Kimeneti levegő beállítása

Szín

Szín Fehér, Kék

Méret

Mélység 21,2 mm
Szélesség 21,2 mm
Magasság 30 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA
Kód:  DOMZV159
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DO265HD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20