Oldal frissítése

DOMO DO222SV

Kiegészítők a termékhez

DOMO DO222SV

A(z) DOMO DO222SV alkalmas a ház vagy lakás tisztán tartására. A működési idő 20 perc egy feltöltésre a lítium-ionos akkumulátornak köszönhetően. Töltéséhez szükséges becsült idő 4 óra. 2 az 1-ben kialakításával külön dolgozhatsz függőleges porszívóval vagy a morzsaporszívóval, amely kitűnő bútorok tisztítására. A függőleges porszívó elsőosztályú rövid szálú szőnyegek, csempék és más kemény padlófelületek takarításához. A pormentes levegőt a(z) hepa szűrő és mosható szűrő garantálja. A felszívott porszemcsét és pöszmötöt tartályba gyűjti, ami könnyen üríthető.

A(z) DOMO DO222SV rúdporszívó érdekes előnyei

  • Az üzemidő összesen 20 perc, a töltési idő 4 óra
  • Lítium-ion akku
  • Tartozékok: fali tartó, rotációs turbókefe és résszívó

A(z) DOMO DO222SV álló porszívó ügyes tartozékai

A(z) DOMO DO222SV hatékonyságát tovább fokozzák tartozékai. A legfontosabbak egyike az úgynevezett réstisztító, amelynek köszönhetően gond nélkül kitisztíthatod a radiátorokat. A turbókefe gyorsan forgó kefehengere munkát és időt takarít meg, illetve mélyebben kitisztítja a szőnyeget és a kárpitot.

Kód:  DOMVT222
Termékszám:  DO222SV

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20