Oldal frissítése

DOMO DO156A

3,7 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

DOMO DO156A

A meleg nyári napokon a DOMO DO156A egészséges klímát és kellemes felüdülést kínál. A hűtő nemcsak hideg vízzel frissíti le a levegőt a beépített tartályból, hanem nedvesíti és ionizálja azt. Az ionizátor gyakorlati funkciója nem más, mint a levegő feltöltése negatív töltésű ionokkal, amelyek pozitív hatással vannak a szervezetre. A készülék nemcsak az allergiában vagy asztmában szenvedők számára ajánlott, hanem mindenkinek, aki élvezi a friss és hűvös levegőt. A hűtő önmagában a levegő vízpárájával történő hűtésének elvén működik. Elég a leghidegebb csapvizet beleönteni a 4 literes tartályba, de akár hűtött víz is használható, majd a folyadék egy speciális membránon keringve hűvössé és kellemesen hidratálttá varázsolja a helységben lévő klímát, melynek hatásaként könnyebben lélegezhetsz, pihenhetsz például a nyári nagy melegben.

A DOMO DO156A legfontosabb jellemzői

  • Praktikus hűtő
  • Hűt, nedvesít és ionizál
  • Az ionizáló negatív ionokkal gazdagítja a levegőt
  • Vízpára hűtéses
  • 4 literes víztartállyal rendelkezik
  • A DOMO DO156A oszcillációs opcióval bír
  • Állítható időzítő 120 percig
  • Három sebességfokozatú
  • Süllyesztett fogantyúkkal és görgőkkel felszerelt a könnyű kezeléshez
  • Színes kivitel: ezüst-fekete

3 fúvási sebesség

A DOMO hűtőberendezés lehetővé teszi a lécek automatikus elforgatását a levegőirányításhoz, és egy 120 perces állítható időzítővel is felszerelt, amely automatikusan kikapcsolja a készüléket a kiválasztott idő után. Beállítható, 3 fokozatú fújási sebességet is kínál, amellyel pontosan úgy választhatsz ki, ahogyan szükséges. Süllyesztett fogantyúval és görgőkkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a készülék szállítását és a mozgását. A DOMO DO156A egy praktikus asszisztens, amely otthonában mindig friss légkört biztosít.

Méretek:
63,2 x 32,2 x 20 cm

Tömeg:
5 kg


Paraméterek

Szín

Szín Fehér, Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország

Díjak

Díjak Díj nélkül

Díj

Díjak Díj nélkül

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma 4 l

Alapinformációk

Teljesítményfelvétel 70 W
Funkciók Párásító, Ionizáló, Oszcilláció, Időzítő, Hűtés
Sebességfokozat 3
Kijelző Nem
Légáramlás 300 m3/h

Zajszint

Maximális zajszint 51 dB
Minimális zajszint 44 dB

Méret és tömeg

Magasság 63,2 cm
Szélesség 37,5 cm
Mélység 32,2 cm
Tömeg 5 kg
Kód:  DOMOO819
Termékszám:  DO156A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15