Oldal frissítése

Domo Boretti B510

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Domo Boretti B510

Felejtsd el, hogy a vízforraló csak egy praktikus készülék. Ma már fontos dizájn funkciót tölt be és sokat elárul a gazdájáról. A(z) DOMO-ELEKTRO fekete színű rozsdamentes acél vízforralója remek kiegészítője minden modern háztartásnak. A vízforraló 2200 W teljesítményének köszönhetően egy-kettő felforralja a vizet. Egyéb előnye nagy kapacitása 1,7 l és a eltávolítható szűrője. A vízforralót túlmelegedés elleni megszakítóval is ellátták. A víz felforralása után automatikusan kikapcsol, így nem gond ha elsietsz otthonról. Az integrált vízszintjelző segít eligazodni. Nagy pozitívuma, hogy a víz hőmérséklete külön beállítható. Forró italokat akár hosszabb idő elteltével is készíthetsz, ebben nagy segítségedre lesz a Keep Warm melegentartó funkció. Az elforgatható talp megkönnyíti a vízforraló visszahelyezését, nem számít, hogy az milyen szögből történik.

A(z) Domo Boretti B510 vízforraló legfőbb tulajdonságai

  • A(z) DOMO-ELEKTRO vízforraló teljesítménye: 2200 W
  • Anyaga: rozsdamentes acél
  • Térfogata: 1,7 l
  • A(z) DOMO-ELEKTRO vízforraló szűrője kivehető
  • A víz felforrása után magától kikapcsol

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fekete
Kód:  DOMRK878
Termékszám:  B510

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20