Oldal frissítése

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set

Az exkluzív DOLCE & GABBANA Light Blue ajándékcsomag egy parfümöt, egy testápolót és egy kisebb méretű parfümöt tartalmaz, virágos-gyümölcsös illattal. A kellemes, friss illat gyümölcsös tónusokkal és finom virágos aromával öleli körbe a női testet, amelyet fás és rendkívül természetes esszenciák egészítenek ki. Az összetevők érzéki kompozíciója felfrissülést hoz a nyári napokon. Az illat egy olasz hangulatot idéző, időtálló üvegcsében rejtőzik. Kényeztesd a testet a DOLCE & GABBANA ajándékcsomag rituális illatával!

DOLCE & GABBANA Light Blue ajándékcsomag és annak jellemzői

  • DOLCE & GABBANA Light Blue parfüm ajándékcsomag nőknek
  • egy EDT parfümöt, egy testápolót és egy mini EDT parfümöt tartalmaz
  • virágos-gyümölcsös illat, amely az olasz mediterrán nyarat idézi 
  • parfüm időtlen üvegcsében, permetezővel
  • a csomagban található testápoló a parfümnek megegyező illattal rendelkezik

DOLCE & GABBANA Light Blue EDT parfüm (100 ml)

Az exkluzív DOLCE & GABBANA Light Blue parfüm a férfi és a nő romantikus találkozását szimbolizálja egy meleg nyári napon, a Capri szigetén található, olasz Faraglioni városában. A nyári nap esszenciája egy élettel teli, virágos-gyümölcsös illatban teljesedik ki. A parfüm a szicíliai cédrus frissítő tónusaival nyit, amely finoman vált át a ropogós zöldalma rezgéseibe és az olasz nyár bájának akkordjaiba. A szívjegyben a friss bambusz, az energiával teli, gyönyörű jázmin és a csodás fehér rózsa ismerhető fel. A Light Blue alapját a cédrus hosszan tartó, édeskés-fás illata és az érzéki borostyán adja, amelyet a csábító pézsma aromája zár le. A világoskék átmenetes üvegcse rendkívül nőies és a mediterrán táj tiszta égboltját testesíti meg. A DOLCE & GABBANA Light Blue számos parfüm díj nyertese lett, többek között a New Yorkban található Museum of Arts and Design-ban is kiállították, mint a század egyik legrangosabb illatát.

Illatjegyek:
fej: cédrus, harangvirág, alma, szicíliai citrom
szív: jázmin, bambusz, fehér rózsa
alap: cédrus, borostyán, pézsma

Összetétel:
Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl, Hexyl Benzoate, Citral, Cinnamal, Linalool, BHT

DOLCE & GABBANA Light Blue testápoló (100 ml)

Az intenzívebb illat érdekében kombináld kedvenc DOLCE & GABBANA Light Blue parfümödet tápláló testápolóval! A frissítő testápoló bársonyossá varázsolja a nők bőrét, továbbá kényeztető gyümölcsös-virágos illattal öleli körbe, amelyet fás esszencia és a pézsma természetessége kísér. A modern, rendkívül népszerű Light Blue illat tökéletes frissességgel látja el a bőröd, amely egész napon át elkísér.

Használata:
Vidd fel a testápolót a szükséges mennyiségben a bőrödre és óvatosan masszírozd bele.

DOLCE & GABBANA Light Blue parfüm (10 ml)

A DOLCE & GABBANA Light Blue ajándékcsomag egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy kedvenc virágos-gyümölcsös illatod mindig veled legyen. Csak vidd magaddal a praktikus mini flakont, amely tökéletesen elfér bármelyik kozmetikai vagy kézitáskában, így mindig elmerülhetsz ebben a luxus illatban, bárhol is vagy!


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 210 ml
Kód:  KPPF912
Termékszám:  3423478414358

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10