Oldal frissítése

Domoclip DOM240R

Kiegészítők a termékhez

Domoclip DOM240R

Ön is szeretne egy stílusos kávéfőzőt, mely végre nem foglal el sok helyet konyhájában? A kávéfőző egyenesen a csészékbe készíti el a kávét, így Ön könnyedén átadhatja magát a francia eleganciának. Divatos piros és fehér színeivel azonnal a konyha üde színfoltjává válik, ráadásul szinte alig foglal helyet a konyhapulton, hiszen mérete alig nagyobb mint maguk a csészék. Bízza a kávéfőzést a Dodoclip modern gépére, Ön pedig dőljön hátra és élvezze a mennyei ízeket.

Legfontosabb jellemzői

  • Filteres kávé készítése közvetlenül a csészékbe
  • Víztartály kapacitása: 240ml, amely két csészéhez elegendő
  • Rendkívül egyszerű kezelhetőség egyetlen gombbal
  • Automatikus kikapcsolás
  • LED kijelző
  • Finom, mégis játékos piros és fehér kialakítás

Egészen egyedülálló

Élvezze a a kávé teljes ízélményét minden alkalommal. Csak nyomja meg a gombot, hogy beindítssa a főzést, egyszerűen, akár reggel, félálomban is. Miután kész a kávé, a gép automatikusan leáll, Önnek nem kell vele foglalkoznia. A tartályba két csésze kávéhoz elegendő víz tölthető, és maga a gép kialakítása is egy romantikus, kettesben eltöltött kávézásra vagy egy kellemes baráti találkozóra invitál.

További információk:

Teljesítmény:
450 W

Tartozékok:
mérőkanál
2 db csésze

Méret:
15,6 × 19,4 × 21,8 cm

Kód:  DOM010b
Termékszám:  DOM240R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20