Oldal frissítése

Dodoclip DOM240J

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dodoclip DOM240J

Szeretnél egy stílusos kávéfőzőt, amely nem foglal sok helyet a konyhában? Fogadd be otthonodba a francia eleganciát egy kávégép formájában, amely egyenesen a csészékbe készíti a kávét. Megjelenése a fekete és sárga szín kontrasztjával szinte vonza a tekintetet. Az elegáns fekete csészékkel együtt konyhád igazi dísze lesz. Ráadásul szinte nem is foglal helyet a konyhapulton, hiszen alig nagyobb mint maguk a csészék. Bízd a kávéfőzést a gépre, te pedig dőlj hátra és élvezd az eredményt.

Legfontosabb jellemzők

  • Filteres kávé készítése közvetlenül a csészékbe
  • Víztartály kapacitása: 240ml, amely két csészéhez elegendő
  • Nagyon egyszerű kezelhetőség, egyetlen gombbal
  • Automatikus kikapcsolás
  • LED kijelző
  • Elegáns design a fekete és sárga szín kontrasztjával

Egészen egyedülálló

Élvezd a a kávé teljes ízélményét minden alkalommal. Csak nyomd meg a gombot, hogy beindítsd a főzést, egyszerűen, akár reggel, félálomban is. Miután kész a kávé, a gép automatikusan leáll, neked nem kell vele foglalkoznod. A tartályba 2 csésze kávéhoz elegendő víz tölthető, és maga a gép kialakítása is arra késztet, hogy szerelmeddel megízleljétek egy romantikus kávézás örömeit, vagy épp arra, hogy kávézz egy kellemeset a barátaiddal. 

További információk:

Teljesítmény:
450 W

Tartozékok:
mérőkanál
2 db csésze

Méret:
15,6 × 19,4 × 21,8 cm

 
Kód:  DOM010a
Termékszám:  DOM240J

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20