Oldal frissítése

DOD RX400W

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOD RX400W

kamera

A legjobb választás

A visszapillantó tükörbe épített kamera tökéletes eszközzé válik a közlekedési balesetek tettesének azonosítására. Minőségi felvételt készít FullHD felbontásban, tökéletesen éles képpel. Újonnan vékonyabb designnal és 140° -os látószöggel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően rögzíti az eseményeket a jármű elején és két oldalán.


Könnyű vezérlés

A visszapillantó tükörben egy 4.3” LCD kijelző található, amely lehetővé teszi a parkoló kamera csatlakoztatását (nem a csomag része). A hátrameneti fokozat berakásával a kijelzőn automatikusan megjelenik a tolatókamera képe és követhető, mi történik a jármű mögött. A háttérvilágítású gombok megkönnyítik a kamera használatát nemcsak napközben, de éjszaka is.

kamera

A legújabb technológia

A WDR technológia biztosítja a rögzített kép tökéletesen kiegyensúlyozott expozícióját, hogy az országúton történt eseményekről rögzített felvétel a legapróbb részletekkel rendelkezzen. A tiszta és torzításmentes képet a 6G üveglencse garantálja, amely hat rétegű üvegből készült. A 10-szeres Speed GPS processzor a leggyorsabb technológia, amely megadja a pontos helyet és aktuális sebességet. A csatlakoztatható 12/24 V tápegységnek köszönhetően alkalmas személygépkocsiba, illetve teherautókba is. Minden bizonnyal értékelni fogod cseh nyelvű menüjét is.


kamera

DOD GPS 2.0 player

DOD GPS 2.0 player

Játszd le a felvételeket az új, javított DOD GPS 2.0 felhasználói felületen. Mutatja a FULL HD videofelvételek adatait valós időben. Internetes csatlakoztatás esetén rendelkezésre áll a Google maps, amely jelzi a jármű aktuális tartózkodási helyét. Ideális vállalatok számára, amelyek igénylik a személyzet ellenőrzését.


Minőségi rögzítés

A klasszikus klip vagy gumi használata gyakran végződik az elaszticitás elvesztésével és komplikációk jelennek meg a készülék használatánál. Ezért a gyártó minőségi tépőzáras szalagba fektetett, így szilárdabb és megbízhatóbb a rögzítés.

kamera

kamera

Nincs vakító fény

Éjszakai vezetésnél gyakran megesik, hogy a mögötted haladó jármű megvakít. Ezért a visszapillantó tükör antireflexiós technológiával rendelkezik, többrétegű vákuum réteggel. Csökkenti a vakító fényt és megakadályozza a veszélyes helyzeteket.


kamera

A csomag tartalma

Tartozékok

  • Profi DOD RX400W autós kamera
  • 12 -24 V autós töltő (hosszabbító kábel 4M)
  • Videó kábel a parkoló kamera csatlakoztatására
  • CD a DOD GPS player 2.0 alkalmazással
  • Cseh nyelvű útmutató

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek GPS

Csomag tartalma

Csomag tartalma Software (CD), Használati útmutató, Autós töltő

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC
Belső memória 0 MB (0 GB)
Támogatott video formátumok H.264, Mov
SD kártya max. méret 32 GB

Méretek és tömeg

Tömeg 304 g
Szélesség 31 cm
Magasság 8,5 cm
Mélység 1 cm

Látószög 140 °
Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 3 Mpx
Kijelző mérete 4,3 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Full HD (1920×1080)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Típus és funkció

Típus Autóba, Autós - tükör
Jellemzők Vezeték nélküli, GPS

Elemek

Tápellátás típusa Szivargyújtó
Akkumulátor-kapacitás 320 mAh
Kód:  DOD1503a
Termékszám:  DOD RX400W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15