Oldal frissítése

DOCA 21W

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOCA 21W

A DOCA Folding Solar Panel minden olyan kalandor és utazó számára tökéletes választás, akiknek út közben kell feltöltenie a mobiltelefonjukat. Készülékedet és más eszközeidet elektromosság nélkül töltheted fel. A napelemek használatával ugyanis mindössze két óra leforgása alatt egy 100 százalékos akkumulátor lehet a birtokodban. Nem beszélve arról, hogy a két USB csatlakozónak köszönhetően nem kell azon gondolkodnod, hogy a barátod vagy a saját telefonodat töltsétek-e fel először. Ráadásul a paneleket úgy hajthatod össze egy táskává, hogy azok biztonsága miatt sem kell majd aggódnod.

A DOCA 21W napelemek legfontosabb tulajdonságai

  • A napelem szabadtéri használatra is ideális
  • Több eszköz egyszerre történő feltöltéséhez (két kimenettel 5V-2.1 A)
  • ADOCA 21 W panelek tárolása a különleges zsebekben, biztonságosan
  • Minden időjárási viszonynak ellenáll
  • A DOCA napelem feltöltése villámgyors

Egy lenyűgöző társ utazáshoz

A praktikus DOCA napelemek a csomagban található kiegészítőknek segítségével felfüggeszthető vagy rögzíthető a hátizsákra. Sőt, a biztonságosan lezárható zsebekben még a mobiltelefonok is kényelmes elférnek, akár töltés közben is. A panel két órán belül teljesen feltöltődik és kezeskedik róla, hogy a telefonod sohase merüljön le, amikor szükséged van rá. A képesség, hogy egyszerre akár két készüléket is lehet vele tölteni, lehetővé teszi, hogy a szabadban, a civilizációtól távol töltsük.



Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 29,5 cm
Magasság 17 cm
Mélység 3,5 cm
Tömeg 650 g

Tulajdonságok

Feltöltési idő a napon 2 óra
Panel teljesítménye 21 W

Funkciók

Funkciók Szorítópánt
Kód:  DOCa011
Termékszám:  DSL21

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15