Oldal frissítése

DNP FOTOLUSIO DS-RX1

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

DNP FOTOLUSIO DS-RX1

Nagy teljesítményű DNP FOTOLUSIO hőszublimációs nyomtató nagy nyomtatási teljesítménnyel. Lehetővé teszi 15 x 20 cm méretű fényes és matt fényképek könnyű és gyors kinyomtatását. Lehet 300 x 600 dpi felbontással nyomtatni. Az alacsony energiaigény és gazdaságos nyomtatás óvja a pénztárcád tartalmát a magas minőség veszélyeztetése nélkül. A tálca legfeljebb 700 10 x 15 cm méretű fotópapírt tartalmazhat. A készülék UV laminációs réteget is kínál átlátszó fényképek létrehozásához.

A DNP DS-RX1 FOTOLUSIO fotónyomtató kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér bármely asztalon a fotólaborodban. Az YMC típusú színösszeállítást (sárga, bíborvörös, türkiz) használja, amelyben keveredik a kiegyensúlyozott színskála minden 8 bit mélységű árnyalata. A nyomtató fel van szerelve USB interfésszel, és biztosítja a kompatibilitást a Windows XP, Vista és 7 operációs rendszerekkel.A csomag csak a nyomtatót tartalmazza tartozékok és színes patronok nélkül.

Kód:  FOM110
Termékszám:  EX21199

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05