Oldal frissítése

DKNY Liquid Cashmere White EdP 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DKNY Liquid Cashmere White EdP 50 ml

Olyan parfümre vágysz, amit soha többé nem cserélnél már le másikra? A(z) DKNY Liquid Cashmere White EdP 50 ml varázslatos illat nők számára. A parfüm fő komponensei a virágos aromák, jázmin, rózsa és ibolya tónusokkal. Ezzel a parfümmel főleg a nyári napokon tündökölhetsz, de hétköznapokra is kiváló. A(z) DKNY Liquid Cashmere White EdP 50 ml Amerikában készül. A(z)

A(z) DKNY Liquid Cashmere White EdP 50 ml parfüm főbb paraméterei

  • Hölgyek számára tervezett parfüm
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • Amerikából származó parfüm
  • Kiszerelés: 50 ml

Egyéb információk a(z) DKNY márkáról

A DKNY márkát 1984-ben Donna Karan divattervező alapította, aki New York-i származású. A DKNY parfümök felébresztik a nők önbizalmát. Hétköznapokra és fontosabb esti rendezvényekre is tökéletes választás. A női DKNY illatok kiemelkednek gyümölcsös-virágos esszenciájukkal. A férfiak is megtalálják a hozzájuk legjobban illő illatot az új kollekcióban. A DKNY számos olyan parfümöt kínál, mely felkelti a férfiak figyelmét és magabiztosságot ad.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFC2012
Termékszám:  22548354902

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10