Oldal frissítése

DJI FPV Explorer Combo

4,0 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
336 390 Ft

DJI FPV Explorer Combo

DJI FPV Explorer Combo drón

Aerodinamikus, karcsú és gyors DJI FPV drón

Szárnyalj a magasba a DJI FPV drónnal, amely kifinomult aerodinamikai kialakítással, hosszú akkumulátor-üzemidővel, nagy, akár 140 km/h sebességgel, biztonsági funkciókkal és kiváló képminőséggel büszkélkedhet. 3 repülési mód áll a rendelkezésedre, amelyet a profik és a kezdők egyaránt értékelni fognak. A DJI FPV drónt LED-ekkel és fényekkel testre szabhatod. A DJI drón 1/2,3 hüvelykes CMOS-érzékelővel van felszerelve, amely 4K felbontású videókat rögzít. A DJI Goggles Integra és a DJI FPV Remote Controller 2 segítségével még könnyebb lesz a drónodat vezetni.

4K videó
3 repülési üzemmód
Vészfék funkció
Intuitív vezérlés
Akadályérzékelő érzékelők
HD átvitel alacsony válaszidővel
DJI FPV Explorer Combo drón

A DJI FPV kiváló képminőséggel és széles látószöggel rendelkezik

Rögzíts profi minőségű felvételeket, és élvezd a lélegzetelállító tájat. A DJI FPV drón kamerája 150°-os látómezővel rendelkezik, így páratlan kilátást biztosít. Számíthatsz a RockSteady precíziós képstabilizálásra vagy a négyszeres lassított felvételre. Az átviteli hatótávolság eléri a 10 km-t, a késleltetés pedig mindössze 28 ms.
DJI FPV Explorer Combo drón

A DJI drón 3 repülési móddal és biztonsági funkciókkal rendelkezik

A DJI FPV drónnal az amatőrök és a tapasztalt pilóták egyaránt megtalálják az utat. Válassz a három repülési mód közül. A Hybrid S repülési mód egyesíti a kézi repülés szabadságát az egyszerűsített vezérléssel. Az N üzemmód az új felhasználók számára alkalmas, hagyományos vezérléssel és olyan biztonsági funkciókkal ellátott repülést kínál, mint az akadályelkerülés. A profik értékelni fogják az M üzemmódot, ahol a vezérlést és a manővereket teljes mértékben magad irányíthatod. Ha a repülés során van egy pillanat, amikor ideges leszel, használhatod a vészféket - nyomd meg a gombot, és a DJI FPV drón megáll és a helyén lebegve marad. A repülés folytatásához nyomd meg újra a gombot. A DJI FPV drón további fényekkel és érzékelőkkel rendelkezik, hogy érzékelje az akadályokat és folyamatosan észlelje a környezetét. Ez megakadályozza a baleseteket még nagy repülési sebességnél is.

DJI FPV Explorer Combo drón

A DJI FPV drón kényelmes és pontos irányítása

Élvezd a DJI FPV drónod kényelmes és természetes irányítását a DJI FPV Remote Controller 2-vel. Úgy tervezték, hogy kényelmesen elférjen a kezedben, és 0,3 kg-os súlyának köszönhetően nem nehezedik rád. A mindössze 7 ms késleltetéssel a DJI FPV drón azonnal reagál az utasításokra. A vezérlő kialakítása a játékkonzolokban használt vezérlőkre emlékeztet, ami nem véletlen. Ez az ergonómiailag sikeres forma kényelmesen kézben tartható, és a drónt könnyű irányítani.

DJI FPV Explorer Combo drón

Prémium minőségű DJI Goggles Integra

A DJI FPV drónnal együtt megkapod a nagy teljesítményű DJI Goggles Integra szemüvegét. Ezek O3+ technológiával rendelkeznek az 1080p nagyfelbontású videoátvitelhez nagyszerű minőségben. A szemüveg 1080p/100 Micro OLED kijelzője éles képet, nagy kontrasztot és valósághű színvisszaadást biztosít. Az állítható pánttal és habszivacs párnázással garantált a kényelem a használat minden pillanatában. A DJI Goggles Integra két összecsukható antennával rendelkezik a könnyű tárolás és szállítás érdekében. Az akár 2 órás akkumulátoros üzemidővel bőven lesz időd repülni a DJI FPV drónoddal. A szemüveg USB-C-n keresztül tölthető az opcionális adapterrel vagy power bankon keresztül. A teljes kompatibilitás a DJI Virtual Flight alkalmazással, amely repülésszimulátorként működik, szintén előnyt jelent.

DJI FPV Explorer Combo drón

DJI Fly App alkalmazás

Ha nincs kedved azonnal az égbe emelni a drónt, a DJI Fly App segítségével virtuális környezetben szimulált repülést is kipróbálhatsz. Ráadásul a DJI FPV drón mindhárom repülési módját kipróbálhatod. Ha csatlakoztatod az okostelefonodhoz, lehetőséged nyílik a felvételek szerkesztésére és megosztására néhány kattintással a közösségi médiában. A Fly Spots funkciót is használhatod, hogy felfedezd a környékeden a légi felvételek kedvenc helyszíneit.

A DJI FPV Explorer Combo drón csomag tartalma

DJI FPV Explorer Combo drón

Paraméterek

Típus

Konstrukció Rögzített
Használat Gyerekeknek, FPV

Repülés

Vezérlés Távirányítóval
Max. magasság 500 m
Maximális tengerszint feletti magasság 6 000 m
Maximális sebesség 140,4 km/h
Átviteli hatótávolság 10 000 m
Átvitel hatótávolsága (CE) 6 000 m
Repülési funkciók GPS, Akadály észlelése, Automata leszállás
Maximális üzemi hőmérséklet 40 °C
Minimális üzemi hőmérséklet -10 °C

Kamera

Fotó max. felbontása 12 Mpx
Látómező 150 °
Kamera funkciói Képstabilizátor

Memória

SD kártya max. méret 256 GB

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-pol
Akkumulátor-kapacitás 2 000 mAh
Távirányítóban lévő elemek típusa Li-pol
Távirányítóban lévő elemek száma 1 db

Méret

Szélesség (szétnyitva) 23,2 cm (232 mm)
Hossz (szétnyitva) 17,8 cm (178 mm)
Magasság (szétnyitva) 12,7 cm (127 mm)

Tömeg

Tömeg 795 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Drón, Töltőkábel, FPV szemüveg, Pótalkatrészek

Jogi kategória

Alkategória A3

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 15 éves kortól
Kód:  DJI23_57
Jótállás: 12 hónap
Termékszám:  CP.FP.00000139.01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15