Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DJI Care Refresh (Mavic Air)

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DJI Care Refresh (Mavic Air)

A DJI Mavic Air drón drága elektronikával rendelkezik, így biztosan jó választás hozzá az extra biztosítás. A DJI Care Refresh kiterjesztett garancia pontosan ezt nyújtja: 12 hónapos garanciát a véletlen károsodásra normál használat során, amibe beletartozik a vízzel való érintkezést is. Két teljes cserére jogosít, díj ellenében (1. csere 99 EUR, 2. csere 139 EUR). A cserére vonatkozó kérelem kitöltése után egy új egységet vagy az eredetivel teljesítmény és a megbízhatóság szempontjából egyenértékű csereegységet kapsz. A DJI Care Refresh garancia a modell házára, tartójára, kamerájára, akkumulátorára és a propellerekre vonatkozik. Ha ugyanabban az országban veszed igénybe a szolgáltatást, ahol megvásároltad a DJI Care Refresh-t, akkor nem kell fizetned a szállításért.

A DJI Care frissítés aktiválása és alkalmazása angol nyelvű ügyfélkommunikációt igényel közvetlenül a DJI céggel.

A DJI Care Refresh - Mavic Air legfontosabb funkciói

  • Garancia véletlen termékkárosodás esetére
  • 2 csere, díj ellenében (1. csere 99 EUR, 2. csere 139 EUR)
  • Csere új egységgel vagy az eredetivel egyenértékű minőségűvel
  • Ingyenes szállítás ugyanabban az országban
  • Regisztrálnod kell a modell sorozatszámát (S/N)
Kód:  CVI551b09
Termékszám:  DJICARE14e
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15