Oldal frissítése

DIY játék szerszámkészlet

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

DIY játék szerszámkészlet

A modern eszközkészlet egy praktikus dobozban az összes kis ezermester számára lett tervezve. Amikor az "apa" szerepét játssza, 21 darab lesz számára elérhető. Fúró, fogó, kézifűrész, tricepsz csavarkulcs, satu, balta és egyéb szerszámok. Szintén tartalmaz csavarokat és a hozzájuk tartozó lyukas egységeket, amelyeket csatlakoztathat a különböző eszközök használatával. A szetthez egy sisak is tartozik a jobb munkahelyi biztonság érdekében. Élvezze ezt a DIY szettet, vagy javítson szórakozásból. 

Legfontosabb jellemzői

  • 21 darabos - sisak, fúró, fogó, kézifűrész, tricepsz csavarkulcs, satu, fejsze, csavarok és lyukak, hordozható doboz és egyéb alkatrészek
  • A csavarok és a lyukas egységek csatlakoztathatóak és szétválaszthatóak a változatos eszközök használatával, csavarokkal és anyacsavarokkal
  • Kiváló minőségű, nem mérgező műanyag
  • 3 évnél idősebb gyermekek számára alkalmas

 

Egy ezermester semmire se megy a praktikus dobozban tárolt, alapvető eszközei nélkül. Ez a szett tartalmazza az összes szükséges eszközt, amely arra szükséges, hogy kijavíthassanak és összeszerelhessenek dolgokat. Továbbá magában foglalja a lyukas egységeket, amelyeket különböző eszközök, csavarok és anyák segítségével különbözőképpen lehet csatlakoztatni és szétszedni.

 

Fedezzék fel együtt ezt a DIY játékot! Az "apa" szerepének játszásával könnyebb felfedezni a felnőtt világot. A csavarok és anyák megszorítása vagy lazítása a különböző eszközök segítségével, fejleszti a gyermeke a finom motoros készségeit és technikai megértését.

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 30 cm
Szélesség 30 cm
Magasság 10 cm
Kód:  HRAa5121
Termékszám:  8594166099586

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05