Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Dituo üveg DT-1822A_2

4,3 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dituo üveg DT-1822A_2

Szeretnél egy gyönyörűen illatos szobát, amely javíthatja a hangulatod és megteremti neked az otthon kényelmét? Akkor a Dituo DT-1822A_2, elegáns, Barna és kék  üvegből készült aroma diffúzora tökéletes a számodra. Sőt, szépen kiegészíti a szoba belsejét. Az üveg diffúzor kézzel készült, tehát ezeknek a termékeknek egyike sem  100%-ban egyforma.Kellemesen illatosítja az egész teret és frissíti a levegőt. Csak a kedvenc illóolajodra van szükséged, amelyet a víztartályba csepegtetsz. Ha azonban nincs kedved az aromaterápiához, akkor a diffúzor párásítóként is használható. A téli hónapokban gyakran problémánkvan a száraz levegővel, amelyet a helyiség fűtése okoz. A diffúzor lágyítja a száraz levegőt és kellemes környezetet teremt. Ezen felül automatikusan leáll, ha víz el fogy a tartályban.

A Dituo DT-1822A_2 200 ml aroma diffúzor legfontosabb jellemzői

  • Aroma diffúzor Dituo DT-1822A_2 elegáns, barna és kék  üvegből készült kivitelben
  • Kellemesen illatosítja az egész teret és frissíti a levegőt
  • Kézzel készített termék - egyedi formatervezés
  • A téli hónapokban párásítja a száraz levegő
  • Automatikusan kikapcsol, ha elfogy a víz a tartályban
  • 7 színű LED-es világítás
  • A diffúzor teljes működése akár 8 óra
  • A készülék nagyon csendes

Pihenjen az aroma diffúzorral

Az Aroma diffúzor praktikus LED-es világítással rendelkezik. 7 szín közül választhatsz, hogy megteremtsd a legideálisabb környezetet, amelyben kényelmesen érezheted magad. A diffúzor teljes működése akár 8 óra. A készülék nagyon csendes, így nem zavar pihenés közben és élvezheted a kellemes légkört. Munkába, jógára vagy tényleg bárhová magaddal viheted.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tartály térfogata 200 ml
Funkciók LED világítás, Intenzitás beállítása, Ultrahang, Párásító
Színek száma 7
Szín Barna, Kék
Üzemidő 8 óra
Kód:  DITAD015
Termékszám:  DT-1822Q-2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15