Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Dituo sötét fa 400 ml

4,7 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dituo sötét fa 400 ml

Olyan kellemesen illatos szobára vágysz, amely jobb kedvre derít és komfortossá teszi az otthonodat? Akkor a természetes, sötétbarna fa dizájnnal rendelkező Dituo DT-1523 aroma diffúzor tökéletes választás. Ízléses kiegészítője lehet a helyiségnek. Kellemes illatot eredményez a szoba egészében, emellett megtisztítja a levegőt is. Ehhez neked csupán a kedvenc illóolajodra van szükséged, amelyet belecsepegtetsz a víztartályba. Azonban ha épp nincs kedved az aromaterápiához, a diffúzort használhatod párásítóként is. A téli hónapokban gyakran jelentproblémát a fűtés okozta száraz levegő. A diffúzor ebben is segítségedre lehet, ugyanis lágyítja a levegőt és kellemes környezetet hoz létre. Emellett automatikus kikapcsolás funkcióval bír, ha víz van a tartályban. A digitális időkijelzés funkció figyelmeztetésével nem mulasztasz el egyetlen fontos dátumot vagy megbeszélést sem.

A Dituo DT-1523 400 ml aroma diffúzor főbb jellemzői

  • Dituo DT-1523 aroma diffúzor természetes, sötétbarna fa mintázattal
  • Kellemes illattal árasztja el az egész helyiséget, és megtisztítja a levegőt
  • Segít a téli hónapokban extra száraz levegővel
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval, ha víz van a tartályban
  • 7 színű LED világítás
  • Praktikus digitális időkijelzés
  • A diffúzor teljes üzemideje akár 16 óra is lehet
  • Választhatsz az erős vagy gyenge párologtatás között
  • Az időzítőt beállíthatod 1, 3, és 6 órás vagy folyamatos működésre is
  • A készülék működése rendkívül csendes

Pihenj az aroma diffúzorral

Az aroma diffúzor praktikus LED világítással büszkélkedhet. 7 szín közül választhatsz a számodra ideális és kényelmes környezet megteremtéséhez. A készülék teljes üzemideje 16 óra. A teljesítményszintet tekintve rendelkezésedre áll az erős és a gyenge párologtatási szint is. A diffúzor időzítőjét 1, 3 és 6 órás időtartamra vagy folyamatos működésre állíthatod be. A készülék rendkívül csendes, így hozzájárul a pihenéshez és a kellemes hangulathoz. Magaddal viheted a munkába, jógázni vagy bárhová, ahova szeretnéd.


Paraméterek

Tulajdonságok

Tartály térfogata 400 ml
Funkciók Időzítő, LED világítás, Intenzitás beállítása, Ultrahang, Párásító
Színek száma 7
Szín Barna
Üzemidő 16 óra
Kód:  DITAD005
Termékszám:  DT-1523y
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05