Oldal frissítése

Disney Princess Doll - Doll Pocahontas

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Disney Princess Doll - Doll Pocahontas

Pocahontas baba – egy szép és ízléses játék minden kis hercegnőnek! A csillámos ruhába öltetett mesehős mindenütt nagy feltűnést kelt. Pocahontas védjegyei a hosszú fekete haj és a bájos mosoly.

A játék jellemzői:

  • csillámos ruhába öltöztethető, hosszú fekete haja fésülhető
  • sok szórakoztató pillanatot ígér a 3 éven felüli kislányoknak
  • segítségével a híres történet újrajátszható
  • 36 cm magas

méretek:
15 x 36 x 5 cm-es

Tündérhercegnő

A Pocanhontas baba egyike a 11 Disney hercegnőt felvonultató kollekciónak, melyben mindegyik baba az eredeti mesefigurához hűen, ikonikus színekkel, csillogó részletekkel és nyomott mintákkal készül. Játék közben nincs olyan kislány, aki ne kapna kedvet ahhoz, hogy valamelyik hercegnő bőrébe bújjon és belevonódjon a történetbe. Ez a játék rabul ejti a képzeletüket, és egy teljesen új kaland részesei lesznek. 

 

 
Kód:  HRAa6578b
Termékszám:  ASRT5010994943493
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15