Oldal frissítése

Disney Princess - Hamupipőke

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Disney Princess - Hamupipőke

A bájos baba a Disney Hamupipőke formájában a 3 éves gyermekek számára puha arccal és üvegszemekkel rendelkezik, amelyek életre keltik. A tévés modell szerint stílusos csillogó ruhákban öltözött. Gyönyörű haját lehet fésülni , egy tömör test mozgó karokkal és lábakkal, papuccsal és egy hercegnő koronával. 

Vonzó baba

  • Nagy 36 cm, fésülhető
  • Az álmodozó ruha díszített
  • Hamupipőkének tervezték

A herceg megtalálja Hamupipőke cipőjét?

Ezzel a babával a lánya vagy unokája órákig fog játszani. A Hamupipőke tündérmese már évszázadok óta népszerű. A lányok új és új generációja, a babájuknak köszönhetően, ábrázolja a gyönyörű Hamupipőke és a herceg mesét, aki boldogan megtalálta az elveszett cipővel. És találsz egy remek ajándékot.

 
Kód:  HRAa5708
Termékszám:  4893984868935
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20