Oldal frissítése

Disney Princess - Ariel baba extra hosszú hajjal

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Disney Princess - Ariel baba extra hosszú hajjal

A hríes meséből jól ismert gyönyörű Ariel baba, és egy hozzá illő, felszerelt fodrászszalon!  Légy Te Ariel fodrásza, és készíts neki lenyűgöző frizurát, melyhez akár a különleges hajgöndörítőt is használhatod! A készlet számos kiegészítőt tartalmaz, amelyek segítségével meghosszíbthatod Ariel haját, valamint kreatívabbnál kreatívabb frizurákat hozhatsz létre. Ezek közé tartozik az 5 különleges formájú hajcsat, 8 selyemszalag, hajkefe és Ariel egyedi szövet ruhája. A baba térdeit behajlítva könnyedén és kényelmesen beültethető a fodrászszékbe.

Legfontosabb jellemzők

  • Baba, fodrászszalonnal 
  • Ariel a jól ismert tündérmeséből, extra hosszú hajjal
  • Behajlítható térd
  • Készlet a hajpótláshoz
  • 5 hajcsat, 8 selyemszalag
  • Hajformázó készlet

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i, a játékok biztonságáról és minden cseh jogi normáról szóló szabályozásnak. Természetesen rendelkezik megfelelőségi nyilatkozattal is.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól
Kód:  HRAa8690a
Termékszám:  ASRT5010994956431
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15