Oldal frissítése

Disco Elysium - The Final Cut

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Disco Elysium - The Final Cut

Disco Elysium - The Final Cut - PS4

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Egyedülálló RPG

A Disco Elysium - The Final Cut PS4 az úttörő RPG játék végleges kiadása. Egy nyomozó vagy, akinek egyedi képességrendszer és egy egész városnegyed áll a rendelkezésre, ahol meg kell találnia az útját. Hallgass ki felejthetetlen karaktereket, oldj meg gyilkosságokat vagy fogadj el kenőpénzt. Legyél hős vagy teljesen emberi lény.

Disco Elysium - The Final Cut - PS4

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Új kihívások politikai vízióval a Disco Elysium - The Final Cut PS4-ben

Nézz szembe világnézeted valóságával, mert a politika iránytűje új utakra terel. Fedezz fel több lakost, egy teljesen más régiót és monumentális nevezetességeket, miközben álmaidat kergeted, és még nagyobb nyomot hagysz a világban.

Disco Elysium - The Final Cut - PS4

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Disco Elysium - The Final Cut példátlan választási szabadságot kínál

Megfélemlítés, hízelgés, erőszak használata, versek írása, karaokézás, táncolás, mint egy állat, vagy az élet értelmének keresése. Mindezt megteheted. A Disco Elysium - The Final Cut PS4 az asztali szerepjátékok leghűbb megjelenítése, amelyet valaha is megpróbáltak videojátékban megvalósítani.

Kód:  MSX1206nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20