Oldal frissítése

DISCO 96

4,8 4 értékelés
5 190 Ft

DISCO 96

A DISCO 96 készlet nagyszerű szórakozást nyújthat a legkisebbeknek. A csomagban négy színben találhatóak egymáshoz illeszthető kerekek, melyeket csavarokkal lehet összeilleszteni. 96 darab található egy praktikus műanyag dobozban. A gyermekeknek szánt készlet nem csak a finom motoros készségeket fejleszti, hanem a színfelismerést is. Kompatibilis az összes többi DISCO készlettel, így bármikor növelheti a tartozékok számát.

Fő jellemzők

  • 1 éves kortól ajánlott
  • 4  szín
  • A gyermek finom motoros készségeit és a színfelismerést fejleszti
  • Az idősebb gyermekek különböző struktúrákat hozhatnak létre a fantázia fejlesztése közben
  • 96 darabot tartalmaz

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen rendelkezik CE-megfelelőségi nyilatkozattal.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Darabszám

Darabszám 96 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Kód:  HRAif2577
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592812002119
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05