Oldal frissítése

DIRT DEVIL M319 AquaClean univerzális

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DIRT DEVIL M319 AquaClean univerzális

AAmikor német alaposság találkozik a pokolian hatékony tisztító erővel, akkor a baktériumoknak és a kosznak sajnos befellegzett. A gőztisztító ugyanis elárasztja őket, amely a ZeroBac készítménnyel alkalmazva képes akár a baktériumok 99,99% -át elpusztítani. Ha szeretné mindig higiénikus s biztonságos környezetben tudni szeretteit, ez az ördögi fegyver jól jön majd. Meg fog lepődni, mennyire könnyedén elvégezhető a tisztítás és a fertőtlenítés  a fürdőszobában, konyhában, minden emeleten, szőnyegeken és egyéb felületeken is.

Német minőségi tisztító

  • Gőztisztítás fertőtlenítőszerrel
  • Fertőtlenítő hatása akár 7 napig is eltarthat
  • 6 m hosszú elektromos kábel biztosítja a kiváló manőverező képességet
  • Literes tartály biztosítja az akár 40 perces működést
  • A víz felfűtése csupán 7 perc
  • Indikátor az eszköz jelzésére, ha az készen áll a használatra
  • Száraz gőztisztítás funkció
  • A csomag egy 250 ml ZeroBac-et is tartalmaz

Univerzális fegyver a piszok és a baktériumok ellen

Végre egy eszköz, amely nem csak a szennyeződésektől szabadít meg, hanem elpusztítja a veszélyes baktériumokat is. Vizsgálatok megerősítik, hogy a ZeroBac használata után a szóban forgó helyeken a baktériumok 99,99% -a elpusztult (Staphylococcus aureus, Salmonella enteritidis, Escherichia coli (0157), a Klebsiella pneumoniae, a Candida albicans, a Listeria monocytogenes). Négy praktikus kiegészítés teszi lehetővé, hogy minden háztartási felületet meg tudjon tisztítani, a szőnyegeket és ablakokat is beleértve. A csomag tartalmaz egy gőztisztítót egy tisztító ruhával a padló felületéhez, 4 tartozékot és 250 ml-es ZeroBac készítményt is.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 500 W
Tartály térfogata 1 l
Gőznyomás 2,6 bar
Kód:  EAD8079h
Termékszám:  M319-0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10