Oldal frissítése

DIRT DEVIL Dusty 360

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DIRT DEVIL Dusty 360

Nem kell takarítónőt fizetnie és a régi, nehéz porszívóra sem lesz szüksége ahhoz, hogy a lakást álmai otthonává varázsolja. A Dirt Devil Dusty 360 kompakt rúdporszívó hatékony segítség a padló, a mennyezet, a bútorok vagy akár az autó tisztántartásában. A por és a piszok nem rejtőzhet el - még a legszűkebb résekben sem.

Legfontosabb jellemzői

  • Teleszkópos cső különleges tartozékkal, hogy a nehezen hozzáférhető helyeket is elérje
  • Könnyen hordozható a kis súlynak és a kompakt méreteknek köszönhetően
  • Különféle felületek - köztük a padlók -  tisztítására alkalmas szívófejek
  • Elforgatható csuklós tartozék a magasban lévő felületek eléréséhez
  • Stílusos megjelenésével bármely modern háztartásba jól illeszkedik

Gyengéd tisztítás, hosszan tartó eredmény

Bánjon el a piszokkal a nehezen megközelíthető helyeken is. A réstisztító és a porolófej autója és otthona legszűkebb zugaiban megbúvó piszokkal is megbirkózik. A teleszkópos cső és az összecsukható tartozék segítségével letakaríthatja a csillárt vagy a mennyezeti ventillátor lapátjait. Lakásában kemény padló van? Ne aggódjon a karcolódások miatt. A csomagban egy speciális felmosó szívófej található, amely gyengéden tisztítja a padlót és hosszan tartó eredményt biztosít.

Gyors és alapos tisztítás

A Dirt Devil Dusty 360 minden körülmények között kiváló segítőtárs. Legyen az nagytakarítás vagy csak egy kevés kiszórodott piszok. A körkörös rendszerű mosható szűrő az összes piszokkal elbánik anélkül, hogy az a tartályban maradna. A 8 m-es feltekerhető kábellel a munka kényelmes, mivel nem kell sűrűn dugaljat váltania. A készülék és a kiegészítők tárolására szolgáló zsák különösen hasznos, ha azt szereti, amikor a dolgok nem szanaszét hevernek, hanem minden a helyén van

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Zaj

Zajszint 80 dB

Szín

Szín Piros
Kód:  DIDVY0022
Termékszám:  DD1400

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05