Oldal frissítése

DIOR J´Adore Absolu EdP 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DIOR J´Adore Absolu EdP 75 ml

Olyan parfümre vágysz, amellyel sok bókot kaphatsz másoktól? A(z) DIOR J´Adore Absolu EdP 75 ml káprázatos illat nők számára. A parfüm fő alkotóelemei a keleti illatok, amelyekben az intenzív és különleges jegyek dominálnak. A parfüm tökéletességéhez elengedhetetlen a virágos mellékillat is, mivel a gyöngyvirág, a narancsvirág vagy a jázmin könnyed aromával tölti meg. Ezzel a parfümmel főleg az ünnepélyesebb alkalmakon tündökölhetsz, de a téli időszakban is kiváló. A(z) DIOR J´Adore Absolu EdP 75 ml parfüm Franciaországban készül.

A(z) DIOR J´Adore Absolu EdP 75 ml parfüm főbb paraméterei

  • Tökéletes parfüm hölgyek számára
  • Elsődleges illatfajta: keleti
  • A(z) DIOR J´Adore Absolu EdP 75 ml másodlagos illatfajtája: virágos
  • Gyártási helye: Franciaország
  • Kiszerelés: 75 ml

További információk a(z) DIOR márkáról

A Dior márkanév 1946-ban jött létre Christian Dior divattervezőnek köszönhetően. Népszerűsége abban rejlik, hogy az igazi nőiességet helyezte az első helyre. Az első parfümöt elsősorban a divat ihlette, mely a Christian Dior fő területe. A luxusdivatnak, a minőségi kozmetikumoknak és parfümjeinek hála a Dior márka rengeteg elégedett vásárlóval büszkélkedhet.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KPFC2275
Termékszám:  3348901396387

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15