Oldal frissítése

Dino Zsiráf naplementében panoráma puzzle

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino Zsiráf naplementében panoráma puzzle

Vesd bele magad nagy türelemmel, tornáztasd ujjaidat. Lehet, hogy először nagyon nehéznek tűnik és teljesen elveszettnek érzed magad a darabkák között, de biztosan hamar rájössz, hogy kezdj hozzá és élvezni fogod a játékot. Egyszerűen csak rakd össze mind az 1000 puzzle darabot, igazán megéri a látvány. Bekeretezve a kész kép tökéletes dekoráció is lehet a lakásba.

A fő előnyök

  • puzzle masszív, tartós kartonból
  • cseh termék
  • körképszerű
  • ellenőrzött teljesség
  • szórakozás az egész családnak, vagy akár egyedül 
  • vonzó színes kép
  • 1000 db
  • 15 éves kortól ajánlott

Panoráma puzzle

A Panoráma puzzle lehetővé teszi, hogy ezt a csodálatos szavannai naplementét nézegesd a falon. A puzzle cseh termék, az elektronikus ellenőrzés biztosítja, hogy egyetlen darab sem hiányozzon a dobozból. A kirakós 1000 darab tartós, szilárd, erős, kiváló minőségű karton darabból áll.  

A kirakott puzzle méretei:
370 × 270 × 55 mm

Használd a fejed!

Ez az 1000 darabos kitűnő kirakós játék nem csak szórakoztat. Összeszerakhatod akár a családod vagy a barátaid társaságában is. A játékot minden bizonnyal értékelni fogják azok is, akik inkább társaság nélküli kikapcsolódásra vágynak. A kirakóssal idő gyorsabban repül, mint hinnéd. Tudtad, hogy egy puzzle kirakásae tökéletes edzés az agyad számára? Edzi a türelmet, a pontosságot, a logikát, az észlelést és a memóriát is.

 
Kód:  HRAa7814
Termékszám:  8590878545304
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20