Oldal frissítése

Dino történelmi térkép - Puzzle

Kiegészítők a termékhez

Dino történelmi térkép - Puzzle

Kirakó - A kicsik és nagyok kedvenc időtöltése, ezúttal történelmi mintába öltöztetve. Ez a puzzle 1500 darabot tartalmaz, amely az összes puzzle rajongót, kezdőket és haladókat is beleértve, garantáltan elszórakoztat majd. Minden darabja egyedi, tökéletesen passzol és illeszkedik a többi darabhoz.
A kirakós játékok remek lehetőséget nyújtanak egy hosszú és elfoglalt nap utáni kikapcsolódásra. Rossz idő esetén remek családi időtöltés is lehet. Mindezek mellett ez a puzzle remekül fejleszti a motor készégeket, a képzelőerőt és a memóriát. A már kirakott képet meg lehet ragasztani, így akár csodaszép dekorációja is lehet otthonának! 
További információk:
Motívum:
Történelmi térkép
Méretei:
60 x 84 cm

Kód:  HRAa732
Termékszám:  8590878551237

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15