Oldal frissítése

Dino Szent Borbála templom

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino Szent Borbála templom

A puzzle, minden idők egyik legkedveltebb játéka, és nem csak a gyerekeké. Szerte a világon millió és millió ember imád a kis darabokból különböző képeket és formákat kirakni. De ez nem csak szórakozás, komoly agyi tevékenység, mely a memória mellett a formafelismerést is fejleszti. Kínálatunk gazdag motívum- és típusválasztékú. A gyerekeknek és a haladóknak szóló kirakók mellett, megtalálhatók a 3D szettek is. Így biztosan kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő puzzle-t.

Ez a kirakó biztosan örömet szerez a szép csehországi turisztikai látványosságok szerelmeseinek. A Szent Borbála templom gyönyörű műemlék, ahova minden évben sok száz turista látogat el. Az 500 darabos puzzle ehhez méltó kihívást jelent. Ideális szórakozás minden gyereknek és nem-gyereknek - 10 éves kortól.

Méretek:
47 x 33 cm

Kód:  HRAa2818
Termékszám:  8590878502161

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10