Oldal frissítése

Dino Puzzle - New York

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino Puzzle - New York

A puzzle egy legendás játék, és korántsem csak gyerekeknek való. Milliók és milliók szerte a világon imádják összerakni a sok egyedi, különböző alakú darabból a végső képet. De ez nem csak szórakozás, hanem olyan tevékenység, amely élesíti az agyat, edzi a memóriát és az alakfelismerést. A mi kínálatunkban gazdag motívumok és típusok találhatók - a gyermekek szóló puzzle-tól egészen a haladóknak szóló 3D-készletekig. Így könnyen kiválaszthatja az Ön számára megfelelőt. 

Fogadja ezt az igazi kihívást, és lépjen be az építészet és az emberi alkotások csodálatos világába. A Puzzle-en szereplő kép a világ egyik legismertebb városát ábrázolja - New Yorkot. A puzzle 1500 darabból áll. Ez ideális szórakozás mindenkinek 14 éves kortól. 

Kód:  HRAa2833
Termékszám:  8590878551480

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05