Oldal frissítése

Dino Panoráma - Disney hercegnők sétánya

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino Panoráma - Disney hercegnők sétánya

A puzzle az egyik legnépszerűbb kirakós játék a fiúk és a lányok, nagymamák és nagyapák, nagybácsik és nagynénik körében. A puzzle felelős az örömteli, közös családi pillanatokért, a sikerélményért és fejleszti nemcsak fantáziát és a képzeletet, de különösen a gyermek finom motoros készségeit. A kész, kirakott kép megfelelő díszítése lehet a gyermekszobának, vagy újból darabokra szedhetik, hogy egy későbbi alkalommal ismételten gondoskodjon az egész család szórakoztatásáról. Az ábra vidám légköre és a puzzle kiralása minden bizonnyal remek szórakozást nyújt a gyerekeknek. A sétányon gyönyörű hercegnők vonulnak végig csodálatosan szép ruhákban miközben vidáman beszélgetnek. A gyermek minden egyes hercegnőt nagy örömmel rak majd ki a kirakóval. 

A Disney hercegnők sétánya puzzle 150 darabot tartalmaz. Az elemek tömörek és pontosak, jól illeszkednek egymáshoz. Minden darab egyedi, világosan megkülönböztethető alakkal rendelkezik. 

Az összerakott puzzle méretei: 660 x 230 mm
A doboz méretei: 335 x 230 x 35 cm
Darabszám: 150
Kor: 6 éves kortól ajánlott

 
Kód:  HRAa5273
Termékszám:  8590878393172

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05