Oldal frissítése

Dino - Prágai vár

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino - Prágai vár

Fejlessze türelemét, az ujjai ügyességét és kitartását! Lehet, hogy az elején úgy érzi majd magát, mint Hamupipőke, aki a hamuból próbálta meg reménytelenül kiválogatni a lencse szemeket, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan gyerekjátékként fog tekinteni minden kirakós játékra. Vesse bele magát a 2000 darabos puzzle-ba, az eredmény garantáltan megéri. A Prágai várat ábrázoló kirakott és bekeretezett puzzle kiváló dekorációja lehet a szobájának.

A főbb előnyök

  • Masszív, tartós kartonból
  • Cseh termék
  • Elektronikus lézeres minőség ellenőrzés a teljesség érdekében
  • Szórakozás az egész családnak, vagy akár egyedüli időtöltésre is
  • Vonzó színes képek
  • 2000 darabos
  • 17 éves kortól ajánlott

Puzzle az egész családnak

A prágai vár az egyik legjelentősebb cseh vár. A cseh gyártású puzzle elektronikus lézeres minőség ellenőrzésen megy keresztül a kirakó teljességének érdekében. A kirakó 2000 kemény és tartós, magas minőségű karton darabból áll.

Az összerakott puzzle méretei:
432 x 300 x 55 mm

Ne hagyja tétlenkedni az agyát

A  prágai várat ábrázoló 2000 darabos puzzle nem csak az Ön szórakoztatásáról gondoskodik. Összerakhatja a család vagy a barátok körében is. A puzzle-t természetesen azok is nagyra értékelik majd, akik kedvelik a magányt. Csak úgy repül az idő, amikor a puzzle kirakásával foglalatoskodik, talán gyorsabban is, mint szeretné. Tudta, hogy a puzzle összeállítása tökéletes edzés az agy számára? Fejleszti a türelmet, a pontosságot, a logikát, a reflexeket és a memóriát is.

 
Kód:  HRAa7824
Termékszám:  8590878561014
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15