Oldal frissítése

Dino Mills a vulkán

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino Mills a vulkán

Te romantikusan alapú személyiség? Tetszik egy kicsit finomhangolás álmodozó? Ha igen, csak neked van egy puzzle-t egy képet szélmalmok a háttérben a fenséges vulkán. Az előtérben tetszik a szem sok virágzó hortenzia minden lehetséges színben. Ahhoz, hogy a magassága a toronymagas vulkán van beállítva azúrkék ég, időnként megszakított foszlányait fehér felhők. Blades szélmalmok mintha intett vulkán köszöntés.

Puzzle nevű Mills alatti vulkán tervezték szerelmeseinek rejtvények szinte minden korosztály, kivéve a legkisebb d. 1000 darab össze, hogy ugyanez az arány kissé mulatságosnak, hogy erőfeszítést. De aztán az öröm, az eredmény!

Műszaki adatok:

kor:
15- 99 év

Darabszám:
1000

Doboz méretei:
37 x 27 x 5,5 cm

A kép mérete:
66 x 47 cm

súly:
0.790 kg

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  HRAa716
Termékszám:  8590878531895

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05