Oldal frissítése

Dino Mickey Mouse

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino Mickey Mouse

Ez a kirakósjáték gyönyörű motívumaival kedvenc tündérmeséje varázslatos világába repíti a gyermekedet. A 24 extra nagy darab kocka összerakása után - amit könnyű kezelni, még a legkisebb, 2 éves építők számára is - a gyermeked a Mickey Mouse-t és barátait ábrázoló kedves képet kapja jutalmul. A puzzledarabok elnyűhetetlen anyagból készültek, amelyek ellenállnak a durvább igénybevételnek és az egészségre ártalmatlanok, ha véletlen a gyermeknek megkóstolni lenne kedve. A puzzle fejleszti a gyerekek finom-motoros készségeit és erősíti képzeletüket, mi több, a legnépszerűbb időtöltések közé tartoznak a gyerekek körében. 

A kirakható kép méretei:
66 x 47 cm
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló előírásnak és minden jogi normának a magyar szabályozással összhangban. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Kód:  HRAa6332
Termékszám:  8590878350038

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10