Oldal frissítése

Dino Micimackó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino Micimackó

A puzzle egy legendás játék, mely nem csak gyermekeknek szól. Világszerte milliók és milliók imádnak különféle ábrákat kirakni a kis darabkákból. Ez nem pusztán szórakozás, de komoly szellemi erőfeszítést igénylő tevékenység, mely fejleszti a memóriát és az alakfelismerést is. Minták és típusok gazdag választékát kínáljuk, gyermekek és haladók számára egyaránt. Sőt, még 3D készleteket is talál a termékeink között. Így kiválaszthatja az Önnek megfelelő puzzle-t. 

Ez a kiadás biztosan minden gyermeket izgalomba hoz. A közkedvelt Micimackó születésnapját ünnepli, és barátai ebből az alkalomból egy halom gyönyörű ajándékkal lepték meg őt. A három éven felülieknek ajánlott játék mindenki számára ideális szórakozást nyújt.

Kód:  HRAa2790
Termékszám:  8590878384163

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10