Oldal frissítése

Dino Puzzle - Micimackó ünnepe

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino Puzzle - Micimackó ünnepe

Ki ne ismerné Micimackót - a szimpatikus karaktert a gyerekek kedvenc meséjéből? Naiv ártatlansága nem csak a gyerekeket fogja meg, hanem a felnőtteket is, akiket sokszor emlékeztet saját gyerekkorukra. Manapság, a gyerekek találkozhatnak Micimackóval a kifestőkönyvekben, a képeskönyvekben és természetesen sokuknak van meg otthon plüssállat formájában is. A gyerekek imádják Micimackót, szeretnek találkozni és játszani vele. Ez a vidám puzzle biztosítja ennek lehetőségét. 

A gyermekek 3 éves kortól játszhatnak a 24 darabból álló kirakóval, hogyan megalkossák a Micimackót ábrázoló képet. A képen az látható, ahogy Micimackó a barátai társaságában, középen ül és gazdag lakomát rendez. A puzzle egyszerű, színes és szórakoztató. A kész, kirakott kép megfelelő díszítése lehet a gyermekszobának, vagy újból darabokra szedhetik, hogy egy későbbi alkalommal ismételten gondoskodjon az egész család szórakoztatásáról. A puzzle egy kiváló módja annak, hogy javítsa a gyermekek koncentrációs készségét, térben tájékozódási képességét és fantáziáját. Emellett a finom motoros készségek fejlesztésében is kiemelkedő szerepet játszik. A legnagyobb jelentősége azonban mégis abban rejlik, hogy egy nyugodt, kellemes családi légkört biztosít.

 
Kód:  HRAa5269
Termékszám:  8590878351486

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15