Oldal frissítése

Dino megtekintése a Machu Picchu

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino megtekintése a Machu Picchu

Polio nagy türelemmel, a gyakorlat az ujjait, és hajrá. Lehet, hogy az elejétől kezdve úgy érzi, mint Hamupipőke elfogadó játékokat, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan lehet navigálni, és verem a puzzle, akkor a szél az Ön számára. Csak össze egy 1000 darabos puzzle, mivel tartozik, és az eredmény az lesz, megéri. Keretes puzzle kilátás Machu Picchu és díszíti a falat a szobában.

A fő előnyök

  • puzzle masszív, tartós kartonból
  • cseh termék
  • körképszerű
  • Elektronikus kimenet vezérlés teljesség puzzle
  • Szórakozás az egész családnak, vagy akár magánszemélyek
  • Vonzó színes képek
  • 1000 db
  • az ajánlott 15 éves kor

panoráma puzzle

A puzzle panoráma a Machu Picchu nézzen a perui Andokban Latin-Amerikában, a Kolumbusz előtti romok az inka város. Puzzle egy cseh termelés és a teljesség szorosan nyomon követik az elektronikus kimenet a termelésben. A Logikai alkotja 1000 darab kemény és tartós kartonból magas minőségű.

Méretek hajtogatott puzzle:
96 × 32 × cm

Hagyd, hogy a tétlen agy

Puzzle megtekintése a Machu Picchu   1000 egy kiváló puzzle darabokat, hogy nem csak az Ön szórakoztatására. Akkor össze is a cég a család vagy a barátok. Puzzle de természetesen értékelik még azoknak, akik kedvelik a magányt. Repül az idő, amikor összecsukható puzzle gyorsabb, mint szeretné. És tudod, hogy az összeállítás a puzzle a tökéletes edzés az agyad? Potrénujete van a türelem, pontosság, logika, a reflexek és a memória.

Kód:  HRAa7809
Termékszám:  8590878545250
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15