Oldal frissítése

Dino London Fényei

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino London Fényei

A puzzle játékok évek óta kiváló szórakozást biztosítanak. Még nagyszüleink is játszottak velük, és még ma is népszerűek a gyermekek között. A közös puzzle kirakás nagyszerű pihentető szórakozást biztosít, de ugyanakkor kreatív elfoglaltság is amely segít a logikus gondolkodás és a finom motoros mozdulatok gyakorlásában. Számos összetettségi fokozat közül választhatsz, így gyermekeid számára dönthetsz akár olyan kirakós mellett is amley rendkívül egyszerű (kevés nagyméretű puzzle darabból álló csomag), de akár választhatod a felnőttek számára készült több ezer részes puzzlet is amelynek kirakása akár egy egész napot is igénybe vehet. Ismered azt az érzést, mikor már elkezdenek összeállni a darabok és úgy érzed, egy újabb kihívást teljesítettél sikeresen?

 

A puzzle nem csak egy kirakós

  • Hagyományos módja a pihentető kikapcsolódásnak
  • Lehetőséget biztosít a finom motoros mozgások, a logika, és a fantázia gyakorlására
  • Kihívás neked és barátaidnak
  • Tökéletes ajándék szeretteidnek
  • Kirakott képek nagyszerű dekorációk lehetnek, ha kirakás után úgy döntesz bekeretezteted őket
 

Multikulturális metropolisz

London a világ egyik leglátogatottab városa. A város fontos jellemvonásai közé tartozik a sokszínűség (főként kulturális értelemben). Épp ezért a Londonnal kapcsolatos motívumokban általában megtalálható a sokszínűség kifejeződése. Amikor nekilátsz kirakni egy ilyen jellegű puzzlet, a metropolisz fekete és fehér ábrázolása segít London építészetének és kulturájának megismerésében.

 

Igyekezz!

Az ilyen jellegű kirakósok a legnehezebbek és legidőigényesebbek közé sorolhatók, épp ezért 15 éves kortól ajánljuk az ilyen jellegű termékeket. Az összetettebb puzzle játékok kirakása közben mindenféleképp ajánlott egy egyedi rendszer használata, amely segíthet a kirakásban (például először rakd ki a sarkokat és csak utána a többit, stb.).

A Dino London Fényei Puzzle cseh termék. Részei teljes mértékben egészségbarát, és rendkívül tartós anyagból készültek. Nem kell amitt aggódnod, hogy nem fogod megtalálni mind a 6000 darabot a csomagban, mivel csomagolás előtt, minden termék egy lézeres ellenőrzésen esik át amely biztosítja, hogy a kirakáshoz szükséges darabok semmilyen körülmények között ne veszhessenek el.

 
Kód:  HRAif2187
Termékszám:  8590878565050
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20