Oldal frissítése

Dino Őslények országa

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino Őslények országa

Fiatalok és öregek kedvenc időtöltése, ezúttal dinoszauruszos témával. A puzzle nagyszerű pihenés egy fárasztó nap után, vagy szórakoztató családi program rossz időben. Emellett fejleszti a finom motoros készségeket, a képzelőerőt és a memóriát. 
A puzzle 500 darabot tartalmaz, amely többórás élvezetes szórakozást nyújt.  Minden darabja egyedi és tökéletesen illeszkedik a többi részhez. A képet kirakás után össze lehet ragasztani, így egyedi dísze lehet a lakásnak. 
További információk:
Téma:Őslények országa
Méretek:
47 x 33 cm
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló rendeletének és minden cseh szabályozásnak. Természetesen a megfelelőségi nyilatkozat mellékelt.

Kód:  HRAa709
Termékszám:  8590878501942

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20