Oldal frissítése

Dino koalák

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Dino koalák

Nagy türelem, gyakorolj és csináld. Talán kezdettől fogva úgy érzed, hogy Hamupipőke elfogadja a játékokat, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan navigálhatsz, és összecsomagolhatod a rejtvényt. Csak rakd ki az 1500 puzzle-et, amihez tartozik, és az eredmény megéri. Keretes koala puzzle, és díszíti a szoba falát.

A fő előnyök

  • puzzle masszív, tartós kartonból
  • Cseh termelés
  • elektronikus kimenet ellenőrzi puzzle teljességét
  • szórakozás az egész család számára vagy akár az egyén számára
  • vonzó képek
  • 1500 db
  • ajánlott 15 éves kortól

Puzzle az egész családnak

Jigsaw koalák nézd meg Ausztrália leghíresebb állatait. Puzzle egy cseh termelés és a teljesség szorosan nyomon követi az elektronikus kimenet a termelésben. A Logikai alkotja 1500 darab kemény és tartós kartonból magas minőségű.

Méretek:
370 × 270 × 55 mm

Hagyd az agyad tétlenül

Puzzle koalák 1500 kiváló puzzle-darabokat, hogy nem csak szórakoztatni. Összerakhatod a családod vagy a barátod társaságában. A puzzle-nek minden bizonnyal örülni fognak azok, akik inkább magányosak. A puzzle idő gyorsabban repül, mint amennyit csak akar. És tudod, hogy egy puzzle építése tökéletes edzés az agyad számára? Edzed a türelmet, pontosságot, logikát, észlelést és memóriát.

 
Kód:  HRAa7818
Termékszám:  8590878551527
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05