Oldal frissítése

Dino Hupikék törpikék

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Dino Hupikék törpikék

 A kirakózás évek óta nagyszerű szórakozási lehetőség. Már nagymamáink is velük játszottak, és a népszerűsége ma sem csökkent. Kirakózni nem csak pihentető és szórakoztató is egyben, de kreatív tevékenység is, amellyel a logikus gondolkodás és finommotoros képességek is karban tarthatóak. Különböző bonyolultságú kirakósok készülnek, így kiválaszthatod egyszerűség szerint gyermeked számára a megfelelőt (néhány nagy darabos), vagy találhatsz felnőtteknek valót is, amely akár ezer darabos is lehet és a kirakása egy egész napot is igénybe vehet. Ismered azt az érzést, amikor a kirakós darabkái elkezdenek összeállni és ráébredsz, hogy egy újabb kihívást győztél le?

 

A puzzle nem csak egy szimpla kirakós játék

  • Hagyományos relaxációs szórakozási lehetőség
  • Lehetőséget ad a finommotoros képességek, logika és fantázia gyakorlására
  • Kihívás nyújt számodra és a barátaid számára
  • Tökéletes ajándék lehet szeretteidnek
  • Kiváló dekoráció lehet belőle, ha a kirakás után bekeretezed az elkészült képet
 

A Törpikék kalandjai

Ki nem szeretné ezeket az apró, kék, mosolygós hősöket? Mindannyian egy faluban élnek, amelyben a lakóházak mérges gombákra hasonlítanak. A kirakós számos motívumot tartalmaz, és összesen 60 darabos. Hagyd, hogy gyermeked fejlessze képzeletét, finommotoros készségeit és logikáját ezeket a törpikés kirakósokat használva. 

 

Siess!

Ezek a kirakósok a nehézségüket tekintve a legkönnyebbtől a legidőigényesebbig sorolhatóak, ezért 5 éves kortól ajánlottak a gyermekek számára.


A Dino Hupikék törpikék kirakós egy cseh termék. Az kirakós anyaga egészségtudatos és rendkívül ellenálló kartonból készült. Nem kell aggódnod, hogy nem lesz benne mind a 60 darab a csomagban, mert minden egyes puzzle lézeres ellenőrzésen megy keresztül, így biztosítva van, hogy egy darab sem hiányzik a későbbi kirakás során.

 
 
Kód:  HRAif2214
Termékszám:  8590878383081
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15