Oldal frissítése

Dino - Hradzsin éjjel

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino - Hradzsin éjjel

Legyen kreatív és leleményes! Találja meg mind az 1000 darab helyét és élvezze a gyönyörű éjszakai kilátást a Prágai várból a Károly híd látképével! Egy teljes puzzle kirakása nem csupán egy nagyszerű lehetőség a kikapcsolódásra, de egyúttal tökéletes lehetőség a képzelőerő, a logikus gondolkodás és a türelem fejlesztésére is. A kirakó remek kivitelezéssel bír, a lézeres technológiával készült gyártási folyamatnak köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy a csomag mind az 1000 darabot tartalmazza. A puzzle készítéséhez kizárólag ártalmatlan, egészség-tudatos karton anyagot használtak fel. 

Remek szórakozást nyújt az egész családnak

  • 1000 db-os puzzle
  • Éjszakai kilátás a Prágai várból a Károly hídra
  • A kép mérete: 96 cm x 32 cm
  • Lézervezérelt termelés garantálja minden csomag teljességét
  • Anyaga: ártalmatlan karton
  • Kiváló minőségű és precíz kivitelezés -  a Cseh Köztársaságban készült
  • Ajánlott kor: 15-99 év

Összehozza a család tagjait

Nézze meg hogyan fejleszti a puzzle a  gyerekek különböző készségeit, mint a türelem, fókuszálás, koncentráció, ügyesség és képzelőerő - egy puzzle kirakása azonban még ennél is több: csupa szórakozás!

Kód:  HRAa7811
Termékszám:  8590878545281

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10