Oldal frissítése

Dino Élet a tenger alatt

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino Élet a tenger alatt

Vértezd fel magad nagy türelemmel, melegítsd be az ujjaidat, és hajrá. Kezdetben lehet, hogy Hamupipőkének érzed majd magad, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan eligazodsz a majd a puzzle világában. Csak rakd össze az 1000 darabos puzzlet, és meglátod, megérte a fáradozást. Ha a kirakott puzzlet bekeretezed, a szoba falának is szép dísze lehet.

Fő előnyei

  • a puzzle masszív, tartós kartonból készült
  • cseh termék
  • fluoreszkáló elemeket tartalmaz, így világít a sötétben
  • elektronikus minőségellenőrzés a gyártás során - hogy minden darab meglegyen
  • szórakozás az egész családnak, vagy egyedülállóknak
  • vonzó színes képek
  • 1000 db
  • 15 éves kortól ajánlott

A puzzle, amely világít a sötétben

Az Élet a tenger alatt puzzle bepillantást nyújt a vízi állatok életébe, hogy lásd, mi zajlik a tenger mélyén. A Csehországban gyártott puzzle termelését szigorú követelmények alkalmazása és szoros, elektronikus minőségellenőrzés jellemzi. A fényvisszaverő elemeknek és a sötét részeknek köszönhetően a színes tengeri világban csak úgy ragyognak a vízicsikók, halak és korallok körvonalai. A logikai játék 1000 darab kemény és tartós kartonból készült magas minőségű darabból áll.

A kirakott puzzle méretei:
432 x 300 x 55 mm

Ne hagyd tétlenül az agyad!

Az Élet a tenger alatt 1000 darabos puzzle egy kiváló kirakós játék, amely nem csak szórakoztó. Kiváló csapatépítő céges, családi vagy baráti körben. De természetesen a magányt kedvelők számára is jó kikapcsolódás. A puzzle kirakása alatt gyorsabban repül az idő, mint szeretnéd. És tudtad, hogy a kirakózás tökéletes edzés az agyadnak? Fejleszti a türelem, a pontosság, a logika, a reflexek és a memória területét.

 
Kód:  HRAa7807
Termékszám:  8590878541184
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15