Oldal frissítése

Dino Eiffel-torony tavaszi panoráma puzzle

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino Eiffel-torony tavaszi panoráma puzzle

A Puzzle már nagyon rágóta sokaknak szerez örömteli perceket, remek szórakozást. Már nagymamáink is játszottak vele, és a mai gyerekek között sem veszíti el népszerűségét ez a játék. A kirakós kiváló relaxációs szórakozás, de egyben egy olyan kreatív tevékenység is, amely lehetővé teszi a logikus gondolkodás fejlődését. Különböző puzzle-komplexumok vannak, így kiválaszthat egy kirakós játékot gyerekeknek, mely egyszerűbb (kis darabok) vagy a felnőtteknek is, valami nehezebbet, amely akár több ezer darabot is tartalmaz, és a kirakás akár egy egész napot is igénybe vehet. Ismered az érzést, amikor a képk hirtelen elkezd összeállni, és rájössz, hogy épp most teljesítettél egy újabb kihívást?

 

Nem csak egy egyszerű puzzle

  • Hagyományos szabadidős szórakozás
  • Lehetőség van arra, hogy fejlődjön a logikus gondolkodás és a fantázia is 
  • Kihívást jelent számodra és barátaid számára egyaránt
  • Tökéletes ajándék szeretteidnek
  • Dísznek is tökéletes, ha a kész képet bekeretezed
 

Virágzó Eiffel-torony 

Párizs az egyik leglátogatottabb város a világon, és bűn lenne nem megnézni a híre Eiffel-tornyot, ha arra jár az ember. Ez a romantikus emlékmű még gyönyörűbb, ha tavaszi látogatást tervezel, hiszen olyankor a különböző növények éppen virágoznak. A puzzlenak köszönhetően ez a látvány otthonod kényelmében tárul eléd anélkül, hogy bárhová is menned kellene.

 

Kihívás

Ez a termék a legnehezebb és időigényesebb darabok közé tartozik, ezért a 15 éveseknek és náluk idősebbek számára ajánlott. Ha összetettebb, ilyen összetett rejtvényeket készítünk, akkor jó egy olyat választani, amelyet össze tudsz rakni (például az első széleket stb.).
A Dino Eiffel-torony puzzle Panoramic Springben cseh termék. Az anyag egészségtudatos és rendkívül ellenálló karton. Nem kell aggódnod, hogy a csomagban nem találod meg a puzzle mind az 1000 darabját, mivel minden puzzle lézeres ellenőrzésen megy át, ami garantálja, hogy a későbbiekben sem marad ki semmilyen részlet.

 
 
Kód:  HRAif2177
Termékszám:  8590878545342
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15