Oldal frissítése

Dino Eiffel-torony

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Dino Eiffel-torony

Egyedi puzzle ábrázoló mérföldkő Párizs lenyűgözi őket. Ez a történelmi mérföldkő valójában mérése 324 m lesz, a fal területe 1170 x 840 mm. Ez áll a 3000 minőség és elektronikusan vezérelt darab. Nejen Eiffelova věž, ale také obloha a fontány pro vás při skládání budou ohromnou výzvou. Teljes kép, érzelmi problémák. Ajánlott kor 17 év. 

legfontosabb jellemzői

  • Az összetéveszthetetlen téma Párizs jelképe
  • 3000 db
  • puzzle tartós kartonból
  • A kép mérete 1170 × 840 mm

A leghíresebb párizsi mérföldkő

Tematikus puzzle lesz a régi. Az Eiffel-torony egy gyöngyszem. 

történelem

Francia La Tour Eiffel között épült 1887 - 1889 Ebben az időszakban volt a legmagasabb épület a világon. Ő kapta el a tervező, Gustave Eiffel. Úgy épült, hogy megemlékezzenek a centenáriuma a francia forradalom és a világkiállítás. Manapság ez egy népszerű idegenforgalmi célpont, évente látogatott mintegy 7 millió ember a világ minden tájáról. 

Kód:  HRAa6496
Termékszám:  8590878563032
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20