Oldal frissítése

Dino A sydney-i Operaház

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dino A sydney-i Operaház

A puzzle az a legendás játék, amely nem csak a gyerekeknek okoz örömöt. Világszerte milliók élvezik, ahogy a különböző formájú darabokból egy nagy képet raknak ki. Nem csupán jó szórakozás, mivel fejleszti az agy aktivitását, a memóriát és az alakfelismerést. Kínálatunkban számos témájú és méretű puzzle-t találsz: gyerekeknek valót, profiknak szánt óriás puzzle-t és 3D puzzle-öket, így a számodra legmegfelelőbbet választhatod ki.

A puzzle szerelmeseinek igazi kihívást jelent a modern építészetnek ez a csodája. Évezd a sydney-i Operaház lenyűgöző látványát. A puzzle 1000 darabból áll. Ideális szórakozást nyújt 14 éves kortól szinte bárkinek.

Mérete:
66 x 47 cm

Kód:  HRAa2826
Termékszám:  8590878532144

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10