Oldal frissítése

Panasonic fényképezőgépek

Panasonic fényképezőgépek

Panasonic: Fényképezőgépek teremtő képzelettel

A Panasonic Corporation globális vezető a digitális fényképezőgépek szegmensében. A Panasonic 2018-ban ünnepelte születésének 100. évfordulóját. A gyártó küldetéseként azt fogalmazza meg, hogy elkötelezett munkájuk és a kiváló minőségű Panasonic fényképezőgépek révén hozzájáruljon a társadalom fejlődéséhez és egy jobb világ megteremtéséhez. Ezen céljuk jegyében az elmúlt 100 évben a cég fáradhatatlanul dolgozott csúcsminőségű termékei megtervezésén, gyártásán, és tökéletesítésén. A Panasonic fényképezőgépek különösen népszerűek a vásárlók körében minőségi kivitelezésüknek és csúcsminőségű optikájuknak köszönhetően. A Panasonic márka széles portfóliójában fényképezőgép modellek széles választékát kínálja ügyfeleinek, amelyek között a kezdő és a profi fotósok egyaránt megtalálják a számukra tökéletes kamerát. Különösen nagy népszerűségnek örvendenek a Panasonic fényképezőgépek között a Lumix modellek, de a cég kínálatából nem hiányoznak a Panasonic kompakt fényképezőgépek, a bridge kamerák, tükör nélküli gépek és sok más típus.

Panasonic fényképezőgép Lumix DC-GX9

Lumix DC-GX9 - kompakt Panasonic fényképezőgép professzionális képminőséggel

A DC-GX9 Panasonic fényképezőgép abszolút újdonság. Ez a modell hihetetlen képminőséget rejt magában egy teljesen kompakt testben. Természetesen van egy dönthető hátsó LCD-kijalző és kereső is, amellyel kreativitásodat új szintekre viheted. A DC-GX9 Panasonic fényképezőgép 20,3 Mpix felbontású érzékelővel van ellátva low pass filter nélkül, 5 tengelyes kettős képstabilizátorral és videofelvételi funkciókkal, maximum 4K felbontással.

LUMIX DMC-GH5S - profi MILC Panasonic fényképezőgép

A Lumix DMC-GH5S tükör nélküli kamerát kiváló minőségű videofelvételek 4K felbontásban történő felvételére tervezték, 60 fps képsebességgel. Ez a Panasonic fényképezőgép a legnagyobb érzékenységet és képminőséget nyújtja a teljes Lumix fényképezőgép-sorozat történetében. A konkurenciával ellentétben a DMC-GH5S Panasonic fényképezőgép egy korszerű OLED LVF keresővel van ellátva, magas, 3 680 000 pontos felbontással, amely kiválóan látható még közvetlen napfényben is, és négymagos Venus Engine processzorral, amely kiváló képminőséget és gyors képfeldolgozást biztosít.

Tükör nélküli Panasonic Lumix DC-GH5S fényképezőgép
Bridge Panasonic fényképezőgép Lumix DMC-FZ2000

LUMIX DMC-FZ2000 - csúcsminőségű Panasonic bridge Leica objektívvel

Köszönhetően a LUMIX DMC-FZ2000 váza alá épített csúcstechnológiáknak, a tekintélyes 20 × nagyításnak és 5 tengelyes képstabilizálásnak, ez egy rendkívül rugalmas Panasonic fényképezőgép, melyet bármilyen helyzetben használhatsz. A Panasonic DMC-FZ2000 Ultrazoom-mal akár 4K Ultra HD felbontásban készíthetsz videókat, amely 4 × részletgazdagabb, mint a Full HD felbontás. Nem hiányozhat az élénk és rugalmas billenthető kijelző vagy a fejlett OLED Live View Finder sem ennek a Panasonic fényképezőgépnek a felszereltségéből.

Paraméterek módosítása
95 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05