Oldal frissítése

Canon fényképezőgépek

Canon fényképezőgépek

Canon fényképezőgépek

A Canon fényképezőgépek története Tokióban kezdődött 1933-ban. A márkanév mára egybeforrott a képrögzítéssel és nyomtatással kapcsolatos iparággal. A Canon fényképezőgépek pozíciója, elsősorban a DSLR világában megrendíthetetlennek tűnik, de aktívan jelen van a MILC gépek piacán is. Ezenkívül kifejezetten széles a kompakt Canon fényképezőgépek palettája is. Látható, hogy a Canon fényképezőgépek igyekeznek kielégíteni, mint a hobbifotósok, mind a profi felhasználók táborát.

Kompakt Canon fényképezőgépek

Kompakt Canon fényképezőgépek a mindennapokra

A kompakt Canon fényképezőgépek célja, hogy kicsi és könnyű gépekkel szolgálják ki azokat a felhasználókat, akik a mindennapi pillanatokat szeretnék megörökíteni. A kompakt Canon fényképezőgépek kínálata nem ér véget a pici és könnyű IXUS modellekkel, a Canon az elsők között jelentkezett profi kompakt fényképezőgéppel, amelyek megjelenésük óta számítanak ezen szegmens komoly szereplőjének. A Canon fényképezőgépek legnagyobb fegyvere a profi kompaktok között a nagy fényerővel megáldott, de apró objektívek.

MILC Canon fényképezőgépek

A gyártó igyekezett reagálni a fényképezőgépek közt tapasztalt MILC-forradalomra és 2020-ra már igen széles mirrorless Canon fényképezőgép választék közül lehet válogatni. Itt is tetten érhető a Canon filozófiája, mivel a kínálatban találunk olcsóbb MILC Canon fényképezőgépet, de jelen vannak a Full Frame modellek is, amelyek egy adapter segítségével kompatibilisek az EF objektívekkel is. Ár/érték arányban a MILC Canon fényképezőgépek az egyik legjobb mutatókkal rendelkeznek. Ezek a Canon fényképezőgépek nagyon népszerűek a vloggerek között is, mivel több modell is rendelkezik kihajtható és elforgatható hátsó kijelzővel.

MILC Canon fényképezőgépek
DSLR Canon fényképezőgépek

DSLR Canon fényképezőgépek

A Canon fényképezőgépek pozíciója a profi DSLR gépek világában hosszú évek óta megingathatatlan. A széles választék erre az osztályra is jellemző, nagyon népszerűek a Canon fotós szettek (Starter Kit) is, amikor a Canon gép mellé nem csak egy szettobjektív, de egy táska és/vagy memóriakártya is jár. Ami a kezelhetőséget illeti a DSLR Canon fényképezőgépek a legjobbak közé tartoznak és az objektíveken kívül számos eredeti kiegészítő elérhető. A Full Frame Canon fényképezőgépek pedig a gyártó zászlóshajóinak számítanak, mind a sportfotósok, mind a stúdiófotósok előszeretettel használják őket.

Paraméterek módosítása
218 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15