Oldal frissítése

Archív - Fényképezőgépek

A fényképezőgépek éles képeket, kiváló minőségű videofelvételt és számos haladó funkciót kínálnak. A számos modell közül az automatikus üzemmódokat kereső kezdők, de a lelkes fotósok is megtalálhatják a nekik való digitális fényképező típust. Lássuk, miben különböznek az egyes fényképezőgép típusok, és melyik a legmegfelelőbb számodra.

Paraméterek módosítása
2810 termék

Archív - Fényképezőgépek

A digitális fényképezőgépek a hagyományos filmet használó gépekhez hasonló konstrukciók. A kép rögzítéséhez azonban fényérzékeny CCD vagy CMOS típusú érzékelőket használnak, majd az elkészült képet digitális formában őrzik meg a belső memóriában vagy a memóriakártyán. A rögzített képeket rögtön ki is nyomtathatjuk vagy elmenthetjük a számítógépre, hogy szerkeszthessük is a fájlokat. A digitális fényképezőgépek új és hasznos funkciókat kínálnak, például a fényképek azonnali megtekintését az LCD kijelzőn, a fotók törlését közvetlenül a gépről vagy a videók rögzítését, hanggal együtt is.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15